Diëtistenpraktijk Maaspoort

Richtlijnen Goede Voeding

Wat is nu goede voeding? Het is niet zo gek dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Immers, er zijn vele voedingsgoeroes die van alles beweren over voeding. En de voedingshypes volgen elkaar heel snel op. Wat de ene week nog gezond is, is de volgende week al weer helemaal achterhaald. Diëtistenpraktijk Maaspoort staat hier heel duidelijk in: alleen wat wetenschappelijk bewezen is (en dus gebaseerd op meerdere onderzoeken) wordt geadviseerd. Uitgangspunt hierbij is “Richtlijnen Goede Voeding” van de Gezondheidsraad. Deze zijn weergegeven in de zogenaamde ‘Schijf van Vijf’ door het Voedingscentrum.

De basis van de Schijf van Vijf bestaat uit producten die volgens de laatste wetenschappelijke inzichten goed zijn voor je lichaam. Omdat ze bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten en kanker verkleinen. Als u eet volgens de Schijf van Vijf krijgt u daarnaast voldoende mineralen, vitamines, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels binnen. Kiest u verder niet te vaak voor producten die buiten de Schijf van Vijf staan, dan blijft u makkelijker op gewicht en vergroot u de kans op een gezonde oude dag. Kijk voor meer informatie eens op www.voedingscentrum.nl/schijfvanvijf

Persoonlijk aanspreekpunt

Naast het gedegen advies en een motiverende begeleiding heeft diëtistenpraktijk Maaspoort u nog meer te bieden. Wij zijn een één-vrouws-praktijk. U heeft bij ons dus altijd één aanspreekpunt. Dat wil zeggen dat u steeds dezelfde diëtist heeft en dat zij ook uw persoonlijke aanspreekpunt is voor het maken van afspraken of bij het beantwoorden van vragen tussendoor. Snelle en duidelijke begeleiding is bij diëtistenpraktijk Maaspoort dus een vanzelfsprekendheid.